PIZZERIA DA FABIO SCHRIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 65 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Da Fabio Schriek. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:55 2u moeten wachten op de levering. Pizza niet meer warm en 1 pizza verkeerd geleverd. Geen warme pizza, lange wachttijd en geen sorry. Heel jammer want we eten graag pizza van dafabio, maar dit is onvoldoende.
16 jun 2024 om 19:38 Het was het wachten waard, lekkere pizza!
2 jun 2024 om 21:30 Erg lekker en vers, maar voor “grote” pizza’s nogal aan de erg kleine kant en hierdoor ook best prijzig
2 jun 2024 om 21:20 Na anderhalf uur wachten kregen we onze pizza's. Deze waren wak, nat, koud en smaakloos.
1 jun 2024 om 20:42 Zeer lekkere pizza, bestellen we zeker nog eens!
29 mei 2024 om 13:04 Beste Italiaanse pizza in de buurt. Heerlijke mozzarella
27 mei 2024 om 8:41 Pizza was heel erg slap en er lagen vrij weinig ingrediënten op. Was vooral deeg dat je at, deeg was ook heel taai.
18 mei 2024 om 16:10 Heel erg lekker. Echte italiaanse pizza met verse ingrediënten.
15 apr 2024 om 6:17 Fabio heeft de beste Pizza's, wij zijn al jaren klant! Snelle levering!
13 apr 2024 om 23:05 Top pizza, beste uit de buurt! Ik ga hem steeds zelf halen en ligt steeds net op tijd klaar.
7 apr 2024 om 21:11 Pizza’s waren super lekker en dik inorde! Ik had enkel besteld tegen 17u15 en de pizza werd pas geleverd om 17u45..
1 apr 2024 om 20:40 Pizza´s hadden enkel de smaak van de toppings, geen greintje tomatensmaak (basis voor pizza dus), nietd van kruiden erop, ik heb gegeten, maar dit had absoluut niets met pizza te maken jammer