PIZZERIA DA FABIO SCHRIEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Da Fabio Schriek. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 21:56 Te lange levertijd. Zogezegd omwille van een computerprobleem. Pizza was dus koud. Was ook niet voorgesneden, wat makkelijker is om slices te snijden. De crust is heel hard gebakken en zwart verbrand aan de rand.
11 jul 2024 om 19:54 Pizza's waren koud. Niet gesneden en zagen zwart op meerdere plaatsen aan de korst. De smaken waren ook niet waaw te noemen.
26 jun 2024 om 7:50 Wauw, tegelijk 8 pizza’s besteld zaterdag en afgehaald. Enorm vriendelijke eigenaar en suuuuperlekkere pizza’s! Traditioneel gebakken. Echte pizza’s zoals ze moeten zijn. We hebben ons feestje perfect kunnen afsluiten en iedereen was heel tevreden!
23 jun 2024 om 21:42 Beste pizza uit de buurt!
23 jun 2024 om 20:39 Snelle levering, Grote pizza's, alleen jammer dat ze veel te vettig waren. Pizza dozen waren doordrenkt van de olie en ze hadden ook iets meer gebakken mogen zijn.
16 jun 2024 om 20:55 2u moeten wachten op de levering. Pizza niet meer warm en 1 pizza verkeerd geleverd. Geen warme pizza, lange wachttijd en geen sorry. Heel jammer want we eten graag pizza van dafabio, maar dit is onvoldoende.
16 jun 2024 om 19:38 Het was het wachten waard, lekkere pizza!
2 jun 2024 om 21:30 Erg lekker en vers, maar voor “grote” pizza’s nogal aan de erg kleine kant en hierdoor ook best prijzig
2 jun 2024 om 21:20 Na anderhalf uur wachten kregen we onze pizza's. Deze waren wak, nat, koud en smaakloos.
1 jun 2024 om 20:42 Zeer lekkere pizza, bestellen we zeker nog eens!
29 mei 2024 om 13:04 Beste Italiaanse pizza in de buurt. Heerlijke mozzarella
27 mei 2024 om 8:41 Pizza was heel erg slap en er lagen vrij weinig ingrediënten op. Was vooral deeg dat je at, deeg was ook heel taai.